Hide Content
Information
From gallery of BoardGameGeek
RPG Item Version
Nickname
Edició en català
Version Publisher
Alternate Nickname
Year Published
1992
Format
Hard Cover
Product Code
 
ISBN-10
8478311084
ISBN-13
 
Pages
104 pages
Dimensions
8.43 x 11.97 inches
Weight
 
Languages
Catalan
 Corrections
 Clone
 Customize View
xml RSS Feed 
Facebook Twitter Delicious Google
ObjectID: 510655
Hide Content
Description Edit | History

Aquelarre. Joc de Rol demoníac Medieval. El lloc, la Península Ibèrica. L’època, segona meitat del segle XIV. Es reparteixen el territori 5 regnes: Castella, Aragó, Granada, Navarra i Portugal. Castella i Aragó están en guerra; en ella es decideix quin regne tindrà la supremacía definitiva sobre la península. És la Baixa Edat Mitjana. Senyors i vassalls. Però no és tot com ens han dit que va ser. Coexistint amb l’home, existeix un altre món, molt més antic i savi. Un món que s’oculta en els boscos i zones agrestes, però que també és capaç d’invadir, de nit i d’amagat, les noves ciutats dels homes: és el món de la fantasia, la llegenda, la màgia i la follia. De les criatures no humanes i del DIABLE.
Amb AQUELARRE viuràs aventures en aquest xoc entre ambdós mons; en una Península que els llibres d’història ens diuen que no va ser, però que està apuntalada i alimentada per centenars de contes i llegendes. Per això només necessites aquest manual i alguns daus polièdrics (de 4, 6, 8 i 10 cares).
…I així els vampirs cavalquen barrejats amb les companies blanques que saquegen Castella; el Lobisome udola a Galícia; els Guls ensomen les tombes en la terra que fou anomenada Al-Andalus; les Làmies sotgen els camins; Pere el Cruel fa tractes amb el Príncep Negre d’Anglaterra, tractes que li poden costar el tron i l’ànima…
I el Diable riu, mentre les Meigas preparen l’AQUELARRE.

From the back of the book.