Hide Content
Information
From gallery of BoardGameGeek
RPG Item Version
Nickname
Skattekammeret
Version Publisher
Alternate Nickname
Year Published
1989
Format
Saddle Stapled (modules/pamphlets)
Product Code
D 01-506
ISBN-10
9178980585
ISBN-13
 
Pages
48 pages
Dimensions
6.69 x 9.45 inches
Weight
 
Languages
Danish
 Corrections
 Clone
 Customize View
xml RSS Feed 
Facebook Twitter Delicious Google
ObjectID: 371835
Hide Content
Description Edit | History

From back of the book
Mestertyven Karl Vitstock, på hvis hoved en snes adelsmænd havde udsat en dusør, smilede triumferende til sine to lærlinge. "Folkens, selv ikke grev Schavanns skatkammer var tilstrækkeligt godt beskyttet til at kunne holde os ude."
De to medhjælpere så måbende på alle hylderne i grevens skatkammer. Dér lå jubelfunklende og metalblinkende genstande i lange baner.

I Skattekamemret opbevares en samling af 31 magiske genstande, fra de mest brugbare til de mærkværdigste eller morsomste sager, f.eks. våben, smykker og klædningsstykker. Til disse ting hører 42 spillelederpersoner og 65 oplæg til forskellige eventyr. Skattekammerets indhold er lagt til rette, så det sikrer spillelederen den største mulige bevægelsesfrihed, når han eller hun bruger af det, og hæftet er derfor et glimrende hjælpemiddel til at skabe nye eventyrintriger eller til at udbygge gamle.
De forskellige magiske genstande kan let anbringes, hvor some helst spillederen måtte ønske det, og detta hæfte er derfor et udmærket supplement til andre produkter fra Eventyrspil.